My61News
Σελίδες
Αρχική σελίδα
Προφίλ
Θα μας Βρείτε εδώ
Ανακοίνωση
~ * ~
Σάββατο 23 Ιουνίου 2012
Πώς να μαλακώσετε το ξερό ψωμί
Όταν το ψωμί ξεραίνεται, σημαίνει ότι έχει χάσει την υγρασία του. Για να το μαλακώσετε, τυλίξτε το σε μια υγρή πετσέτα και βάλτε το στο φούρνο, στους 120 βαθμούς, για περίπου 10΄.
Πηγή :
Newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου