Ανακοίνωση

~ * ~

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε τη στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους στη Μόσχα

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που κατέγραψε καρέ - καρέ το αεροπορικό δυστύχημα διερχόμενο όχημα.


Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που κατέγραψε διερχόμενο όχημα, τη στιγμή που το αεροσκάφος τύπου Tupolev Tu-204 έκανε  προσγείωση και κατέληξε κομμένο σε τρία κομμάτια σε αυτοκινητόδρομο της Μόσχας.

Στο βίντεο φαίνονται κομμάτια του αεροσκάφους που εκτοξεύονται μετά την πρόσκρουσή του στο εδαφος, να κτυπούν το μπροστινό διερχόμενο όχημα σε αυτοκινητόδρομο που υπάρχει δίπλα στο αεροδρόμιο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου γλίτωσε από θαύμα.


Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας,στο αεροπλάνο επέβαιναν συνολικά 8 άτομα. Το Τουπόλεφ 204 της ρωσικής εταιρείας Red Wings ξέφυγε κατά την προσέγγιση του από το διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο Βνούκοβο κοντά στη Μόσχα και κατέληξε σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο.

Τέσσερις νεκροί και τέσσερις τραυματίες, είναι ο νεώτερος απολογισμός σύμφωνα με πληροφορίες του γαλλικού πρακτορείου του δυστυχήματος αεροσκάφους στη Ρωσία.

Το αεροπλάνο που είχε ξεκινήσει από την Τσεχία αμέσως με την πρόσκρουση τυλίχτηκε στις φλόγες και κόπηκε σε τρία κομμάτια.


Λόγω του δυστύχηματος, οι αρχές έκλεισαν τμήμα του αυτοκινητοδρόμου, ενώ όλες οι πτήσεις με προορισμό το Βνούκοβο μεταφέρθηκαν στα άλλα δύο αεροδρόμια της Μόσχας.

Στο σημείο του δυστυχήματος έχει μεταβεί και ο υπουργός Μεταφορών της Ρωσίας Μαξίμ Σοκόλοβ.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου