Ανακοίνωση

~ * ~

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

"Με πνίγει το κυνηγητό των παπαράτσι

"Με πνίγει το κυνηγητό των παπαράτσι""Κάποιες στιγμές με πνίγει το κυνηγητό των παπαράτσι. Προσπαθώ όμως να το διαχειριστώ και να μη με επηρεάζει" δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια σε συνέντευξη της στο περιοδικό "Τv ζάπινγκ".

Όταν η κουβέντα μάλιστα έφτασε στο σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο δημοσιογράφος τον περιέγραψε "ντροπαλό, γλυκό και ευγενικό" δείτε τί είπε η παρουσιάστρια:
"Θα μπορούσα να πω πολλά, αλλά θα αρκεστώ σ΄ αυτά που ανέφερες και θα προσθέσω το έξυπνος".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, και στην ερώτηση "αν έχει θέμα" με το Νίκο Μουτσινά, η ηθοποιός αποκάλυψε:
"Με το Νίκο Μουτσινά, η αλήθεια είναι ότι δεν τρέχουμε στα νοσοκομεία! Συναντιόμαστε ο ένας στο σπίτι του άλλου και παίρνουμε τον… γιατρό να έρθει κατ’ οίκον και να περιποιηθεί τα τραύματα από τους καυγάδες μας".

Tέλος όσον αφορά το σόου χορού του ANT1 "Dancing with the stars" και τις φημολογούμενες τρελές οικονομικές της απαιτήσεις, είπε:
"Όπως έχω πει επανειλημμένα, όταν την πρώτη φορά πέρυσι έγραφαν για τις υπερβολικές απαιτήσεις μου, δεν υπήρχε καμία οικονομική πρόταση από τον ΑΝΤ1 και πριν καν το συζητήσουμε, μου ανακοινώθηκε πως το σόου αναβλήθηκε. Φέτος κάναμε τις συζητήσεις μας σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και όλα πήγαν κατ’ ευχήν".

Πηγή - Radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου