Ανακοίνωση

~ * ~

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Η Ντέμι Μουρ πρώτη στη χρυσή δεκάδα των σταρ που μεγαλώνουν με… γοητεία

Η Ντέμι Μουρ πρώτη στη χρυσή δεκάδα των σταρ που μεγαλώνουν με… γοητείαΠοιες είναι οι γυναίκες που μεγαλώνουν χωρίς να χάνουν τη γοητεία τους; Τη χρυσή δεκάδα που ανακήρυξε το MyCelebrityFashion.co.uK ηγείται η 51χρονη Ντέμι Μουρ, ενώ ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής η 65χρονη Ολίβια Νιούτον Τζον.


Κατά τη διάρκεια της έρευνας ένα δείγμα γυναικών επέλεξε μέσα από μια λίστα 50 διασημοτήτων ποιες πιστεύουν ότι μεγαλώνουν με χάρη των οποίων τα βήματα οι ερωτώμενες θα ήθελαν να ακολουθήσουν. 

Η πλειονότητα των όσων ρωτήθηκαν, ωστόσο, ομολόγησαν ότι η δημοσιότητα και τα media ασκούν πίεση στις γυναίκες να δείχνουν ωραίες καθώς γερνάνε. 

Σε ερώτηση που δέχτηκαν όσες συμμετείχαν στην έρευνα αν λαμβάνουν μέτρα ώστε να μη φαίνονται τα σημάδια του χρόνου, το 54% απάντησε ότι, όντως, λαμβάνουν μέτρα ήδη από νεαρή ηλικία. 

Ποιο είναι το πιο κοινό μέτρο που λαμβάνουν οι περισσότερες γυναίκες; «Συστηματική ενυδάτωση», σύμφωνα με την απάντηση του  31% των όσων συμμετείχαν. 

«Δεν αποτελεί έκπληξη που η πλειονότητα των γυναικών αισθάνονται την πίεση να δείχνουν ωραίες καθώς μεγαλώνουν. Ξεκάθαρα, αυτό είναι κάτι που απασχολεί τις γυναίκες στη δεκαετία των 20 και 30», ανέφερε ο editor της συγκεκριμένης ιστοσελίδας Μπόμπι Μάλπας. 

«Η Ντέμι Μουρ διατήρησε ένα νεανικό λουκ και μεγαλώνει με χάρη όπως επίσης και η Μισέλ Πφάιφερ, με αποτέλεσμα να αποτελούν έξοχα πρότυπα για μεγαλύτερες γυναίκες, ενώ είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα μυστικά ομορφιάς τους». 

Η Ντέμι Μουρ πρώτη στη χρυσή δεκάδα των σταρ που μεγαλώνουν με… γοητεία

Ιδού η δεκάδα των γυναικών που μεγαλώνουν ομορφαίνοντας και οι ψήφοι που συγκέντρωσαν σε ποσοστά:

1. Ντέμι Μουρ – 55%
2. Ολίβια Νιούτον Τζον – 41%
3. Έλεν Μίρεν – 39%
4. Μισέλ Ομπάμα– 29%
5. Μισέλ Φάϊφερ – 25%
6. Τουίγκι – 19%
7. Σάρον  Στόουν – 16%
8. Όπρα Γουίνφρεϊ – 12%
9. Τζέιμι Λη Κέρτις 9%
10 Μαντόνα– 4%

Πηγή - ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου