Ανακοίνωση

~ * ~

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Σάο Πάολο - Τατουάζ μέσα στα μάτια δίνει το πιο απόκοσμο λουκ

Ο Ροντρίγκο Φερνάντο ντος Σάντος έκλαψε με μαύρο δάκρυΟ Ροντρίγκο Φερνάντο ντος Σάντος είχε πρόβλημα χώρου, αφού είχε ήδη καλύψει με τατουάζ το 70% του σώματός του. Αποφάσισε λοιπόν να επεκταθεί στα μάτια.

Ο 39χρονος Βραζιλιάνος έβαψε το άσπρο των ματιών του μαύρο ζητώντας από έναν συνάδελφό του, καλλιτέχνη του τατουάζ, να του κάνει ενέσεις μελανιού με μια ειδική σύριγγα.

«Έκλαιγα μελάνι για δύο μέρες» λέει ο ίδιος. Μάλιστα ένα μέρος του χρώματος έφυγε με τα μελανά δάκρυα και τα απόκοσμα μαύρα μάτια έγιναν σκούρο γκρι. 


Ο Ροντρίγκο Φερνάντο ντος Σάντος έκλαψε με μαύρο δάκρυ

Ο Ντος Σάντος, περισσότερο γνωστός ως «Κουνούπι» (Musquito) στον κύκλο του, πλήρωσε 500 δολάρια για το μαύρισμα των ματιών του στον Ραφαέλ Λέο Ντίας.

Όπως εξήγησε ο Ντίας, το μελάνι εφαρμόζεται ανάμεσα στον επιπεφυκότα αδένα, ο οποίος επενδύει εσωτερικά τα βλέφαρα, και τον σκληρό χιτώνα που αντιστοιχεί στο άσπρο του ματιού.

«Μελέτησα τη διαδικασία για δύο χρόνια και την εφάρμοσα για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2012. Δεν απαγορεύεται από το νόμο ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό» είπε.


Πηγή - in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου