Ανακοίνωση

~ * ~

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ρωσίδα καλλονή «μοίραζε θάνατο» στο κέντρο της Αθήνας

Ρωσίδα καλλονή «μοίραζε θάνατο» στο κέντρο της ΑθήναςΘετική στον ιό του AIDS βρέθηκε μια 21χρονη Ρωσίδα η οποία εργαζόταν σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας…

Σοκαρισμένα τα μέλη κλιμακίου του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΛΠΝΟ), διαπίστωσαν πως το γρήγορο τεστ στο οποίο την υπέβαλαν, έδειξε αμέσως πως πάσχει από τον ιό του HIV.
 

Ο οίκος ανοχής στον οποίο εργαζόταν λειτουργούσε παράνομα, ενώ και η ίδια είχε εισέλθει στη χώρα μας παράνομα, γεγονός που προβληματίζει, καθώς οι περισσότεροι οίκοι ανοχής στη χώρα μας δεν λειτουργούν με άδεια, ενώ οι έλεγχοι στις εργαζόμενες σε αυτούς, είναι από ελάχιστοι έως μηδαμινοί.

Όσοι εργάζονταν στον οίκο ανοχής, δεν είχαν άδεια άσκησης επαγγέλματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός πως η 21χρονη ρωσίδα ήταν πολύ όμορφη, είχε προσελκύσει πολλούς νεαρούς πελάτες. Αυτό το θέμα προκαλεί ανησυχία για το αν και οι ίδιοι έχουν κολλήσει τον ιό.

Το στοιχείο όμως που σοκάρει ακόμα πιο πολύ, είναι πως ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής, κατά το παρελθόν είχε σφραγιστεί επτά φορές κι όμως κατάφερνε πάντα να ξαναλειτουργήσει.

Τέλος, να σημειωθεί πως η νεαρή καλλονή έχει μεταφερθεί φρουρούμενη σε Δημόσιο Νοσοκομείο, ενώ η γυναίκα που διατηρούσε τον οίκο ανοχής, είναι 49χρονη αλλοδαπή και συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου