Ανακοίνωση

~ * ~

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Καντέ: «Να ξέρουμε να κερδίζουμε»

Καντέ: «Να ξέρουμε να κερδίζουμε» Η απουσία του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν επηρέασε τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Σεντρίκ Καντέ μετά το 2-1 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.
«Ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Περιμέναμε όλη την ημέρα να δούμε αν θα είναι μαζί μας. Θα έλεγα όμως. ότι δεν μας δημιούργησε κάποια προβλήματα η απουσία του Φερέιρα. Δεν μας έφερε σύγχυση», σχολίασε ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός.


Για τη σημασία της νίκης του ΠΑΟ είπε: «Ακόμα και όταν παίζουμε λιγότερο καλά, θα πρέπει να ξέρουμε να κερδίζουμε. Δεν μπορούσαμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Ακόμα και σε αυτό το ματς που δεν ήταν καλό παίξαμε με καρδιά και ομαδικό πνεύμα. Κερδίσαμε και είμαστε ικανοποιημένοι».

Μιλώντας για την ανατροπή που έφερε τη νίκη, σημείωσε: «Δείξαμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε ένα παιχνίδι. Το θέλαμε και είναι κάτι που επιδιώξαμε. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε και πάλι τόσο άσχημα. Δείξαμε ότι θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ο Καντέ αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς, αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο στόχος για εμάς δεν αλλάζει. Είχαμε πει ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θέλουμε άλλους έξι βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα. Μετά τις γιορτές υπάρχουν πολλοί αγώνες και αρκετά δύσκολα ματς που θα ακολουθήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου