Ανακοίνωση

~ * ~

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ "LASER TAG" ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Το Σάββατο 02 Ιουνίου στις 16.30 μ.μ. στο Άλσος Νέας Σμύρνης το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ν. Σμύρνης και η Battlefield Live Hellas διοργανώνουν αγώνα με το νέο παιχνίδι “ζωντανής” δράσης, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, λέγεται “Laser Tag” και το προσφέρει δωρεάν για διαφημιστικούς λόγους η εταιρία Battlefield Live Hellas. 
Το παιχνίδι προσφέρει πρωτότυπη διασκέδαση, συνδυάζοντας περιπέτεια, δράση, σύγχρονη τεχνολογία και ασφάλεια. Διαβάστε λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά...

Πρόκειται για ένα ομαδικό παιχνίδι δράσης, που μοιάζει με ηλεκτρονικό “paintball”, και χρησιμοποιεί hightech εξοπλισμό (με υπέρυθρη ακτινοβολία), καθιστώντας το ένα από τα ασφαλέστερα του είδους του, καθώς δεν πονάει, δε λερώνει και δε χρειάζεται προστατευτικό εξοπλισμό. 
Το παιχνίδι ακολουθεί κανόνες στρατηγικής και οι παίκτες συνήθως χωρίζονται σε δύο ομάδες, από τις οποίες κερδίζει αυτή που πετυχαίνει το τιθέμενο σενάριο δράσης (π.χ. υφαρπαγή σημαίας ή κατάληψη αρχηγείου).

Για να συμμετάσχετε στο παιχνίδι μπορείτε να κάνετε like στην αφίσα του στην σελίδα http://www.facebook.com/pages/Battlefield-Live-Hellas/198386856872911 στο Facebook, να ενημερώσετε τον υπεύθυνο της εταιρίας Battlefield Live Hellas, Κο Δημητράκουλα, στο τηλέφωνο 6944 560177, ή να καλέσετε στο Γραφείο Αθλητισμού στο Δημαρχείο Νέας Σμύρνης, τηλ. 213-2025775, καθημερινά από 08:00 έως 16:00.

Πηγή : ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ "LASER TAG" ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου