Ανακοίνωση

~ * ~

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Δύο ταινίες για την πορνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς

Δύο ταινίες για την πορνοστάρ Λίντα ΛάβλεϊςΌχι μία, αλλά δύο ταινίες με θέμα τη ζωή της πρωταγωνίστριας της καλτ πορνό ταινίας «Βαθύ Λαρύγγι» γυρίστηκαν σχεδόν παράλληλα.
 
Η μία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Σάντανς και απέσπασε μάλλον θετικά σχόλια, ενώ η άλλη βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προπαραγωγής. Στο επίκεντρο και των δύο η θρυλική Λίντα Λάβλεϊς.

Η πρώτη ταινία, με πρωταγωνίστρια την Αμάντα Σέιφριντ, παρακολουθεί την ιστορία της Λίντα Μπόρεμαν, μιας γυναίκας που μπαίνει στη βιομηχανία του πορνό από τον άνδρα της Τσακ Τέινορ (στην ταινία τον ερμηνεύει ο Πίτερ Σάρσγκααρντ). 


Η Λάβλεϊς κατήγγειλε αργότερα τον Τέινορ για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, απαρνήθηκε το παρελθόν της ως πορνοστάρ και έγινε εκπρόσωπος ενός κινήματος που τάσσεται κατά των ταινιών πορνό.


Στην ταινία, η Λίντα Λάβλεϊς αποκαλύπτει σε ανδρικό περιοδικό για το πώς εξαναγκάστηκε, όπως ισχυριζόταν η ίδια, να συμμετάσχει σε ταινίες πορνό.


Στην ταινία πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Σάρον Στόουν, Κλοέ Σεβινί, Άνταμ Μπρόντι, Τζούνο Τεμπλ, Έρικ Ρόμπερτς, Τζέιμς Φράνκο, Γουές Μπέντλεϊ, ανάμεσά σε άλλους.

 

Η ταινία των Ρομπ Επστάιν και Τζέφρι Φρίντμαν προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Σάντανς και απέσπασε μάλλον θετικές κριτικές, ενώ τα δικαιώματα για την προβολή του στις ΗΠΑ αγοράστηκαν από θυγατρική της Weinstein Company.

Η δεύτερη ταινία με θέμα τη ζωή της Λάβλεϊς θα λέγεται Inferno: A Linda Lovelace Story και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν αναλάβει οι Μάλιν Άκερμαν και Ματ Ντίλον.


Πηγή - ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου