Ανακοίνωση

~ * ~

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Το πρώτο ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο


xenodoxeio-gumnistwn-rodos-99679Ένα ξενοδοχείο γυμνιστών άνοιξε τις πύλες του στην πανέμορφη Ρόδο.


Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο 18ο χλμ. της περιφερειακής οδού Ρόδου-Καμίρου, μεταξύ των κοινοτήτων Παραδεισίου και Θεολόγου, κοντά στην κοιλάδα Πεταλούδων και την Αρχαία Κάμιρο.

Το ξενοδοχείο συνεργάζεται με τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών και απευθύνεται σε πελάτες ειδικού τουρισμού.

Στους κοινόχρηστους εσωτερικούς  χώρους του εστιατορίου-μπαρ και του σαλονιού οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν δορυφορική τηλεόραση ή να διαβάσουν βιβλία από την βιβλιοθήκη.

Στην πισίνα μπορούν να απολαύσουν ποικιλία κοκτέιλ και σνακ στο υπαίθριο μπαρ.
 
Οι πελάτες διασκεδάζουν με το υπαίθριο σκάκι και παιχνίδια όπως karaoke, ελληνικές και λάτιν βραδιές και καλλιστεία, ενώ μπορούν να απολαύσουν αναζωογονητικό μασάζ στο ειδικά διαμορφωμένο στέγαστρο.

Το ξενοδοχείο διοργανώνει ημερήσιες κρουαζιέρες γυμνιστών με στάσεις σε  παραλίες, μπάρμπεκιου, καταδύσεις, ψάρεμα κ.λ.π.
Το ξενοδοχείο λειτουργεί σε 24ωρη βάση με εσωτερικό  κανονισμό λειτουργίας.
 
Βάσει του κανονισμού, ο γυμνισμός είναι υποχρεωτικός σε όλους τους εξωτερικούς χώρους που βρίσκονται στα όρια των εγκαταστάσεων του συγκροτήματος (πισίνα, μπαρ, αίθρια, κήπος, εστιατόρια), από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου.
 
Στους εσωτερικούς, κοινόχρηστους, στεγασμένους χώρους  (εστιατόριο, υποδοχή, μπαρ, σαλόνι, διάδρομοι δωματίων και κοινόχρηστες τουαλέτες) ο γυμνισμός απαγορεύεται και οι πελάτες χρησιμοποιούν υποχρεωτικά πετσέτα σώματος ή παρεό.


Πηγή - EcoNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου