Ανακοίνωση

~ * ~

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Η «βασίλισσα» Έλεν Μίρεν πίνει τσάι με ετοιμοθάνατο αγόρι

Στην παράσταση «The Audience» η Έλεν Μίρεν ερμηνεύει τη βασίλισσα ΕλισάβετΤην ευχή ενός ετοιμοθάνατου αγοριού έκανε πραγματικότητα η Ντέιμ Έλεν Μίρεν.
 
Ο 10χρονος Όλιβερ, ο οποίος δίνει την τρίτη του μάχη με τον καρκίνο, ζήτησε να επισκεφθεί το Παλάτι του Μπάκινχαμ και να πιεί τσάι με τη βασίλισσα Ελισάβετ. 

Όταν η πραγματική βασίλισσα δήλωσε ότι δεν ευκαιρεί, επιστρατεύτηκε η ψεύτικη. 

Δηλαδή η ηθοποιός Έλεν Μίρεν που έχει ερμηνεύσει την Ελισάβετ τόσο στο θέατρο όσο και στο σινεμά.

Η ηθοποιός κάλεσε τον 10χρονο Όλιβερ Μπάρτον και τη μητέρα του να παρακολουθήσουν την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί -το The Audience όπου ερμηνεύει τη βασίλισσα Ελισάβετ- και στη συνέχεια τους δέχτηκε στο καμαρίνι της και ζήτησε από τον... μπάτλερ της να σερβίρει τσάι. 

Η Μίρεν χάρισε στον Όλιβερ την περούκα και το κολιέ της και τον... έχρισε ιππότη. Είπε, μάλιστα, σε όλους ότι θα πρέπει να φωνάζουν τον 10χρονο «Σερ Όλιβερ» από δω και μπρος.

«Ερμήνευε τη βασίλισσα Ελισάβετ σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης. Ο Όλιβερ πίστεψε ότι ήταν η πραγματική βασίλισσα και αυτό μας αρκεί» είπε ο πατέρας του, Τζέιμς Μπράουν.

Ο μικρός Όλιβερ πάσχει από σύνδρομο Ντάουν και παλεύει για τρίτη φορά με τον καρκίνο. Οι γιατροί τους είπαν ότι δεν θα καταφέρει να γίνει καλά και ότι του απομένουν μερικές εβδομάδες ή μήνες ζωής...

Πηγή - in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου