Ανακοίνωση

~ * ~

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ξεκίνησε η πιλοτική εφαρμογή της τουριστικής υπηρεσίας DEKOHO.COM

Ξεκίνησε η πιλοτική εφαρμογή της τουριστικής υπηρεσίας DEKOHO.COMΜε τη συμμετοχή 200 περίπου ξενοδοχείων στην Ελλάδα ξεκίνησε η πιλοτική εφαρμογή της παγκόσμιας μηχανής διαδικτυακής αναζήτησης καταλυμάτων DEKOHO.COM,  ενώ η ηλεκτρονική πλατφόρμα αρχίζει σταδιακά την επέκταση της και στο εξωτερικό.
 
Στόχος της πλατφόρμας είναι να διευκολύνει την αύξηση των εσόδων κάθε ξενοδόχου - συνεργάτη, ενισχύοντας την παρουσία και προβολή του στην παγκόσμια αγορά υπηρεσιών τουρισμού. 

Οπως επισημαίνει  ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Μάνος Κουκάκης το μοντέλο επιχειρηματικής διείσδυσης της εταιρείας συνίσταται στην καινοτομία ότι η DEKOHO ζητά από το ξενοδόχο την καταβολή ετησίως ποσού 11 ευρώ για την καταγραφή της μονάδας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, δίχως την απαίτηση προμήθειας της τάξης του 15-20% που ζητά ως συνήθως η αγορά για κάθε κράτηση. 

Ακόμη το ποσό της εκάστοτε κράτησης εισπράττεται απ΄ ευθείας από τον ξενοδόχο και δε μεσολαβεί η εταιρεία.

Η παγκόσμια διαδικτυακή μηχανή αναπτύχθηκε κατά 60% από έλληνες ομογενείς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, την ξενοδοχία και την πληροφορική. Η επένδυση που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια από δέκα μετόχους, είχε αρχικό κεφάλαιο 200.000 ευρώ.


Παράλληλα η DEKOHO.COM διαθέτει πολλαπλό έξυπνο σύστημα κρατήσεων i-system, με μηχανισμό αναζήτησης δωματίων σε γειτνιάζοντα ξενοδοχεία στην περίπτωση που δεν υπάρχει ικανή προσφορά δωματίων στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο που υπάρχει η ζήτηση, ενώ σε πραγματικό χρόνο και ανά πάσα στιγμή ο ξενοδόχος μπορεί επίσης να εμπλουτίσει τον χάρτη πέριξ του καταλύματος του, προσθέτοντας ενδιαφέροντα σημεία και events της περιοχής του. 
Επισημαίνεται ότι οι ξενοδόχοι που θα εγγραφούν έως την 30η Ιουνίου 2013 στην  DEKOHO.COM δεν θα καταβάλλουν ετήσια συνδρομή.

Πηγή - ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου