Ανακοίνωση

~ * ~

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Τοτσέ, χάνει το ντέρμπι με ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Τοτσέ, χάνει το ντέρμπι με ΑΕΚΟ Ισπανός Χοσέ Τοτσέ, στην παρούσα φάση, είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο οποίος κρίνεται αναντικατάστατος για τους Πράσινους.
 
Κι αν ο συμπατριώτης του τεχνικός του Τριφυλλιού κ. Φάμπρι είχε να αποφασίσει για τον μοναδικό ποδοσφαιριστή του που δεν θα ήθελε να τραυματιστεί, αυτός θα ήταν ο 29χρονος πρώτος σκόρερ και πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας....

Στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος κι ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προσπάθεια αγωνιστικής ανάκαμψης, χάνει την πιο αξιόπιστη επιθετική επιλογή του καθώς ο Τοτσέ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Τούτο σημαίνει ότι ο γεννημένος στην περιοχή της Μούρθια φορ, θα χάσει το επερχόμενο κυριακάτικο (3/3) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ θα απουσιάσει και από το εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός απόντος του Τοτσέ... αδυνατεί να βρει δίχτυα γίνεται αντιληπτό ότι ο κόουτς Φάμπρι ήδη προβληματίζεται έντονα για τον αντικαταστάτη του, καθώς ο άλλος σέντερ φορ της ομάδας Μπρούνο Φορναρόλι, μόλις επέστρεψε στην αγωνιστική δράσης και είναι ανέτοιμος, έπειτα από δίμηνη απουσία λόγω επέμβασης στη χολή.

Εν τω μεταξύ, ο σενεγαλέζος αμυντικός μέσος Χαμπίμπ Σο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες δηλώθηκε να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά για την 27η αγωνιστική.


Πηγή - ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου