Ανακοίνωση

~ * ~

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Kate Moss: το νέο πρόσωπο της Kérastase

Kate Moss: το νέο πρόσωπο της KérastaseΗ Κέιτ Μος έχει αποτελέσει τη μούσα πολλών σχεδιαστών μόδας και έχει ποζάρει για το φακό ισάριθμων διάσημων φωτογράφων, αλλά ποτέ δεν συμμετείχε σε μια καμπάνια για προϊόντα μαλλιών. Ποτέ δεν είναι αργά όμως για το ακούραστο μοντέλο, καθώς η Kérastase ανακοίνωσε ότι την επέλεξε ως το πρόσωπο της πρώτης της σειράς styling.

Η Kérastase επιθυμεί να συνδέσει την επαγγελματική εξειδίκευση της με την διαχρονική λάμψη της εντυπωσιακής βρετανίδας, έτσι ώστε να δοθεί μια νέα διάσταση στο styling, με έμφαση στην ελεύθερη κίνηση των μαλλιών και την απόλαυση που προσφέρουν οι αισθησιακές υφές των πιο σύγχρονων τεχνολογικά προϊόντων.

Τα μαλλιά της Κέιτ έχει επιμεληθεί προσωπικά ο φίλος της, Λουίτζι Μουρένου, studio hairstylist και καλλιτεχνικός διευθυντής για τη δημιουργία της νέας σειράς. Τα μακριά μαλλιά της μεταμορφώθηκαν μέσα από διαφορά looks, κυματιστά ή σπαστά, με πλούσιο όγκο και ελεύθερη κίνηση, εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά όλα εντυπωσιακά.

H καμπάνια «Κ», η οποία εισάγει το styling στη νέα εποχή του «Couture Styling», πραγματοποιήθηκε από τον φωτογράφο Σόλβε Σούντμπο και θα είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο του 2013.

Πηγή - ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου