Ανακοίνωση

~ * ~

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Νέο Samsung Galaxy Note με οθόνη 8 ιντσών

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία του GALAXY Note 8.0, του πρώτου 8ιντσου tablet στον κόσμο, που προσφέρει άριστη απόδοση πολυμέσων, δύναμη, προηγμένη τεχνολογία και δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων.

Επιπλέον, το έξυπνο S Pen συνδυάζει τις μεγαλύτερες τεχνολογικές καινοτομίες, με την ευκολία της χρήσης του παραδοσιακού χαρτιού και μολυβιού, προσφέροντας προηγμένη εμπειρία στην καθημερινότητα του χρήστη όταν είναι σε κίνηση.

Στον πυρήνα του GALAXY Note 8.0 βρίσκονται καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα διαχωρισμού της οθόνης 8 ιντσών σε πολλά παράθυρα, που επιτρέπει καλύτερη πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό ενεργών εφαρμογών.

Με την τεχνολογία "reading mode" της Samsung, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει ηλεκτρονικά βιβλία σε υψηλή ανάλυση. Επιπλέον, οι πρωτοποριακές εφαρμογές περιεχομένου και υπηρεσιών Flipboard και Awesome Note, είναι προεγκατεστημένες και παρέχονται δωρεάν για πρώτη φορά στους χρήστες του Samsung GALAXY tablet.

Αρκετά λεπτό και κομψό, το GALAXY Note 8.0, είναι ο τέλειος σύντροφος για εργασία και διασκέδαση. Οι εξαιρετικά πρακτικές λειτουργίες S Note templates και S Planner βοηθούν τον χρήστη να διαχειρίζεται τις καθημερινές εργασίες, όπως σημειώσεις συναντήσεων, λίστες to-do ακόμα και τις καταχωρήσεις του προσωπικού του ημερολογίου.

Όλο το περιεχόμενο μπορεί να εισαχθεί και να ενημερωθεί με πλήρεις λεπτομέρειες, χάρη στις εξελιγμένες δυνατότητες του έξυπνου Samsung S Pen. Η λειτουργία μετατροπής Handwriting-to-Text προσφέρει βελτιωμένη ακρίβεια, ενώ τα προηγμένα εργαλεία που υποστηρίζουν αναγνώριση τύπων και σχημάτων είναι πλέον διαθέσιμα με το άγγιγμα του S Pen.

Το GALAXY Note 8.0 έχει προ-εγκατεστημένο περιεχόμενο και εφαρμογές που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στον καταναλωτή. Το αναβαθμισμένο Chat-On παρέχει εύκολο instant messaging και ομαδικό chat σε πολλαπλά format – εικόνα, βίντεο, φωνή, επαφές - χαρίζοντας απλοποιημένη και απολαυστική επικοινωνία.

Η εφαρμογή Awesome Note, η οποία για πρώτη φορά παρουσιάζεται σε Android tablet με το NOTE 8.0, έχει τη δυνατότητα να καταγράφει απεριόριστες σημειώσεις, καθώς και τα περιεχόμενα που βρίσκονται στις λίστες των Memo, Diary και Must-remember.

Μια προσαρμοσμένη έκδοση του Flipboard αποκλειστικά για τη Samsung, προσφέρει βελτιστοποιημένη διαμόρφωση σελίδας για ευρεία οθόνη, καθιστώντας το GALAXY Note 8.0 το απόλυτο social περιοδικό.

Τέλος, με το Smart Remote ο χρήστης έχει στα χέρια του ένα universal τηλεχειριστήριο και έναν οδηγό ηλεκτρονικού προγραμματισμού για να μπορεί να χειρίζεται ασύρματα τόσο την τηλεόραση όσο και το video του.

Πηγή - e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου