Ανακοίνωση

~ * ~

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Broken City

Σε μια εξαθλιωμένη πόλη που κυριαρχεί η αδικία, ο πρώην αστυνομικός Μπίλι Τάγκαρτ αναζητά λύτρωση και εκδίκηση, μετά την προδοσία από έναν ισχυρό άνδρα της πόλης, τον Δήμαρχο.

Το ανελέητο κυνήγι του Μπίλι για δικαιοσύνη, σε συνδυασμό με την έμπειρη κυνικότητά του, τον κάνει μια ασταμάτητη δύναμη καθώς και τον χειρότερο εφιάλτη του Δημάρχου. 
 
 






Πληροφορίες για την ταινία
Σκηνοθεσία : ΑΛΕΝ ΧΙΟΥΖ
Σενάριο : ΜΠΡΑΪΑΝ ΤΑΚΕΡ
Ηθοποιοί : ΜΑΡΚ ΓΟΥΟΛΜΠΕΡΓΚ , ΚΑΘΡΙΝ ΖΕΤΑ ΤΖΟΟΥΝΣ , ΤΖΕΦΡΙ ΡΑΙΤ , ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ , ΜΠΑΡΙ ΠΕΠΕΡ , ΚΑΙΛ ΤΣΑΝΤΛΕΡ , ΝΑΤΑΛΙ ΜΑΡΤΙΝΕΖ
Διάρκεια : 109 λεπτά
Πρεμιέρα : 28 Μαρτίου 2013
Χρονολογία παραγωγής : 2013
Είδος ταινίας : Δράμα, Αστυνομικό Θρίλερ
Χώρα παραγωγής : ΗΠΑ
IMDb Rating :
6,1/10 from 4.510 users   
Metascore : 49/100



Trailer




Extra
Ο Μπίλι είναι ένας πρώην αστυνομικός της Νέας Υόρκης, ο οποίος αγαπούσε τη δουλειά του και την έκανε πολύ καλά, μέχρι που υπερέβαλλε ερευνώντας έναν φόνο. Τώρα, είναι ιδιωτικός ντετέκτιβ, ίσα που τα βγάζει πέρα, «όταν ένα τηλεφώνημα από τον Δήμαρχο του προσφέρει την ευκαιρία να πάρει πίσω το σήμα του και το όπλο του», εξηγεί ο Γουόλμπεργκ.


«Ο Δήμαρχος πιστεύει ότι η σύζυγός του έχει εξωσυζυγική σχέση και ανησυχεί μήπως του στοιχίσει την επανεκλογή. Καθώς ο Μπίλι αρχίζει την έρευνα, αντιλαμβάνεται ότι δεν πρόκειται για μια απλή υπόθεση μοιχείας και τότε πυροδοτείται ο πόλεμος ανάμεσα στον Δήμαρχο και τον Μπίλι.» Αυτός ο πόλεμος είναι που θα οδηγήσει τον Μπίλι στην εξιλέωση.

«Υπάρχει μια πτυχή στην ιστορία και στον τρόπο που μιλάνε οι άνθρωποι μεταξύ τους» λέει ο Ράσελ Κρόου, ο οποίος ζωντανεύει τον Δήμαρχο Χόστελερ, έναν χαρακτήρα που προβάλλει ένα ισχυρό κράμα γοητείας και απειλής. 


«Επηρεάζομαι προσωπικά από τα πρότζεκτ που επεξεργάζομαι και είχα κάποιους δισταγμούς και άρχισα να παίρνω αποφάσεις εκ μέρους του Δημάρχου, ενώ διάβαζα το σενάριο της ταινίας. Είναι ειλικρινά μια ιστορία ενηλίκων.»

«Η ταινία σέβεται πραγματικά την ευφυΐα του θεατή», σημειώνει η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, η οποία υποδύεται τη σύζυγο του Δημάρχου, Κάθλιν, η οποία δεν είναι μόνο αυτό που δείχνει προς τα έξω.

«Ο έξυπνος διάλογος κινείται σαν ταχεία που σχίζει την ταινία.» «Διαβάζω το BROKEN CITY ως ένα είδος μοντέρνας Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ ιστορίας, η οποία διαδραματίζεται στο παρασκήνιο της προδοσίας και της ίντριγκας όπου όλοι είναι φιλόδοξοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο,» προσθέτει ο Τζέφρι Ράιτ, ο οποίος υποδύεται τον Επίτροπο της Αστυνομίας Φέρμπανκς, του οποίου οι συνεχείς αμφιβολίες για τον Μπίλι θα αλλάξουν μέχρι το τέλος του ταξιδιού του τελευταίου.

Επίσημο Site : http://www.brokencitymovie.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου