Ανακοίνωση

~ * ~

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Πάλεψε με καρχαρία για να σώσει τα παιδιά αλλά έχασε τη δουλειά του (video)

Paul MarshallseaΤη δουλειά του έχασε ο 62χρονος Paul Marshallsea από τη Νότια Ουαλία που πάλεψε με καρχαρία σε παραλία της Αυστραλίας, καθώς το video με την ηρωική πράξη του έκανε τον γύρο του κόσμου και έφτασε μέχρι τους εργοδότες του στη Βρετανία.

Ο γενναίος Βρετανός τον Απρίλιο έφυγε με αναρρωτική άδεια από το φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά στο οποίο εργαζόταν μαζί με τη σύζυγό του.

Ωστόσο, αντί να μείνει σπίτι του για να ξεκουραστεί έφυγε για διακοπές στην Αυστραλία. Μια ημέρα, ενώ έκανε μπάρμπεκιου δίπλα στην παραλία άκουσε κάποιον να φωνάζει «βοήθεια καρχαρίας».

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο 62χρονος βούτηξε στα νερά και έπιασε τον καρχαρία μήκους δυο μέτρων από την ουρά, φοβούμενος ότι θα επιτεθεί σε παιδιά που έπαιζαν στην ακτή.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν την είδηση, η οποία έκανε τον γύρο του κόσμου.
 
Έτσι όταν ο γενναίος Βρετανός επέστρεψε στην πατρίδα του βρέθηκε αντιμέτωπος με τους εργοδότες του, οι οποίοι τον απέλυσαν γιατί, όπως τόνισαν, έχασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Ο ίδιος δηλώνει απογοητευμένος για τον τρόπο που οι εργοδότες του χειρίστηκαν την υπόθεση και πιστεύει ότι αντίθετα έπρεπε να τον συγχαρούν για την πράξη του.



Πηγή - EcoNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου