Ανακοίνωση

~ * ~

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Οι σχεδόν 7.000 φωτογραφίες που είχε τραβήξει παλιότερα ένας παπαράτσι στο εσωτερικό της ίσως αποκάλυψαν περισσότερα απʼ όσα θα ήθελε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της.
 
  Ενώ, αν οι τοίχοι της μπορούσαν να... μιλήσουν, τότε σίγουρα θα είχαν να διηγηθούν μια ιδιαιτέρως «πικάντικη» ιστορία.

Ο λόγος βέβαια για τη Βίλα Τσερτόζα, την πολυτελή έπαυλη του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στη βορειοανατολική Σαρδηνία, η οποία -όπως έγραφε χθες η «Repubblica»- πωλείται από 450.000.000 έως 470.000.000 ευρώ

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, ο καβαλιέρε φέρεται να αναζητά αγοραστή ήδη από το καλοκαίρι του 2009, από την εποχή δηλαδή που διέρρευσαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες πολλών φιλοξενουμένων του, ανάμεσα στους οποίους ήταν και αρκετές γυμνόστηθες νεαρές καλλονές.

Η ιταλική εφημερίδα επικαλείται δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «La Nuova Sardegna», κατά το οποίο αντιπρόσωποι της κτηματομεσιτικής εταιρίας Idra srl, που διαχειρίζεται τα ακίνητα του Μπερλουσκόνι, θα συναντηθούν εντός των ημερών, πιθανότατα στο Παρίσι, με εκπροσώπους του αγοραστή που λέγεται ότι είναι Αραβας πρίγκιπας ή Ρώσος κροίσος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βίλα Τσερτόζα των 2.600 τετραγωνικών μέτρων είναι χτισμένη σε μια έκταση 1.200 στρεμμάτων και διαθέτει επτά κρεβατοκάμαρες και ακόμη περίπου 10 δωμάτια. Παράλληλα, περιλαμβάνει μία τεχνητή λίμνη, ένα -προφανώς- τεχνητό ηφαίστειο, επτά πισίνες, θερμοκήπιο με ορχιδέες και χιλιάδες φοίνικες, κάκτους και άλλα σπάνια φυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου