Ανακοίνωση

~ * ~

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο γάμος, ο χωρισμός και το μυστήριο με την Kaballah

Ο γάμος, ο χωρισμός και το μυστήριο με την KaballahΆγνωστο παραμένει γιατί δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο


Ένα πέπλο μυστήριο καλύπτει τον χωρισμό της Demi Moore με τον Ashton Kutcher. Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τη διάλυση της σχέσης τους κι όμως κανείς τους δεν έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου. 

Το ερώτημα λοιπόν που πλανάται είναι ότι αφού δεν υπάρχει ούτε η ελάχιστη πιθανότητα επανασύνδεσης τουλάχιστον από την πλευρά του Kutcher, για ποιο λόγο δεν προχωράνε σε διάλυση του γάμου τους.

Ο Kutcher μοιάζει να έχει προχωρήσει στη ζωή του καθώς είναι με την Mila Kunis, και μάλιστα φουλ ερωτευμένος, επομένως οι υποψίες για εμπόδια στο διαζύγιο πέφτουν πάνω στη Moore. Φήμες ήθελαν την ηθοποιό να παραμένει ερωτευμένη μαζί του και να μην του δίνει το πολυπόθητο χαρτί.


Μία νέα θεωρία που βλέπει το φως της δημοσιότητας είναι πως το ζευγάρι είχε κάνει γάμο με τις παραδόσεις της Kabbalah και ποτέ δεν είχε παντρευτεί επίσημα επομένως δε χρειάζεται να πάρει διαζύγιο.


Οι απαντήσεις αναμένεται να δοθούν σύντομα καθώς η 49χρονη ηθοποιός λέγεται ότι σκοπεύει να εμφανιστεί στην εκπομπή της Oprah Winfrey.


Πηγή - Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου