Ανακοίνωση

~ * ~

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Λαϊκή εξέγερση στον Παναθηναϊκό για τη Λεωφόρο

Τον ξεσηκωμό του κόσμου του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ερασιτέχνη, έχουν προκαλέσει οι κινήσεις του ΥΠΕΚΑ και του Δήμου Αθηναίων για το γκρέμισμα της Λεωφόρου.

Από τη μία, υπήρξε η ανακοίνωση των οργανωμένων συνδέσμων του Παναθηναϊκού (Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θ.13), στην οποία τονίζουν πως όποιος θέλει να γκρεμίσει τη Λεωφόρο θα πρέπει να περάσει από... πάνω τους.



Από την άλλη, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν θα μείνει αμέτοχος και θα προσπαθήσει να μην αφήσουν να ψηφιστεί το προεδρικό διάταγμα που... σπρώχνουν οι Σηφουνάκης και Καμίνης, έτσι ώστε να μην εκδοθεί η άδεια κατεδάφισης του γηπέδου.

Μετά τη μεγάλη έκταση που δόθηκε από την εφημερίδα «Πράσινη», τόσο ο Νίκος Σηφουνάκης όσο και ο Γιώργος Καμίνης ήταν... εξαφανισμένοι χθες (27/04) και ίσως αυτό να σημαίνει πως έχουν αναθεωρήσει κάποια πράγματα αναφορικά με τις κινήσεις τους.

Πάντως, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα δώσει συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τετάρτη στις 13:00, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, αναζητά εδώ και μέρες τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, χωρίς ωστόσο να τον έχει εντοπίσει.


Πηγή : Λαϊκή εξέγερση στον Παναθηναϊκό για τη Λεωφόρο | OnSports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου