Ανακοίνωση

~ * ~

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το νταμπλ

Μετά το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός κατέκτησε και το Κύπελλο. Ετσι, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πανηγύρισε το νταμπλ.
Στον τελικό του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός ύστερα από δραματικό ματς επικράτησε με σκορ 2-1 τού Ατρομήτου με γκολ που σημειώθηκε στο 119'.



Ηταν ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις.Ο Ατρόμητος στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και έβαλε πολύ δύσκολα στον Ολυμπιακό. Τελικά, το ματς έφτασε στην παράταση με τον Ολυμπιακό να κατακτά το κύπελλο με κεφαλιά γκολ του Νταβίντ Φουστέρ.

Το γκολ για το 2-1 ήρθε στο 119', όταν ο Τοροσίδης έβγαλε τη σέντρα και ο Φουστέρ με καταπληκτική κεφαλιά σημείωσε το τελικό 2-1.

Ο Ολυμπιακός δεν έπιασε την καλύτερη δυνατή απόδοση και μόνο στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Τότε, έκανε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν διεύρυνε το σκορ. Ετσι, ο Ατρόμητος με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στο 1-1και πήγε το ματς στην παράταση. Στον εξτρά χρόνο, λοιπόν, κρίθηκαν τα πάντα, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει στροφές και να δείχνει πως θέλει παραπάνω το γκολ της νίκης και όχι να πάει ο τελικός στη διαδικασία των πέναλτι.
Στο 24' ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μανιάτη από τον Φυτανίδη. Ο Χολέμπας, ωστόσο, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Το 1-0 για τον Ολυμπιακό έγινε λίγο αργότερα, με ωραίο σουτ του Τζιμπούρ, ύστερα από σέντρα του Αμπντούν(28').

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε (1-1) με τον  Ιγγλέσιας. Ο μέσος έπιασε το σουτ ύστερα από γύρισμα του Εσπτάιν, η μπάλα χτύπησε στον Χολέμπας και κατέληξε στα δίχτυα του Κάρολ(76').


Διαιτητής : Σπάθας.
Κίτρινες:Οικονόμου, Φυτανίδης, Χολέμπας, Δημούτσος, Ιγγλέσιας, Ορμπάιθ, Σκόνδρας, Τομάς.
Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τομάς, Φυτανίδης, Τάτος(64' Καραμάνος),  Επστάιν, Μπρίτο(76' Σφακιανάκης), Ιγγλέσιας(97' Ζουέλα), Μήτρογλου, Δημούτσος.

Ολυμπιακός: Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανιάτης(102' Μοντέστο),  Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ, Μακούν(82' Φουστέρ), Αμπντούν(71' Φετφατζίδης), Τζιμπούρ, Μιραλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου