Ανακοίνωση

~ * ~

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Πρωτότυπη κλοπή με λεία αγκινάρες!

Πριν από λίγους μήνες, είχε πέσει θύμα των διαρρηκτών με τις μαξιλαροθήκες που είχαν βρει αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο για να μεταφέρουν τη λεία τους. Τώρα, ο αγρότης από τη Μικρομάνη Μεσσηνίας έπεσε θύμα και νέας κλοπής που του στοίχισε ολόκληρη τη σοδειά από… αγκινάρες!
 



Οι κλοπές προϊόντων αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο στα αγροκτήματα της περιοχής. Όμως, ήταν η πρώτη φορά που πήραν τέτοια έκταση, αφού οι άγνωστοι δράστες κι έκλεψαν 5.000 αγκινάρες από το ένα κτήμα του καλλιεργητή και 3.000 από το άλλο! Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία, αλλά οι δράστες βρίσκονταν ήδη πολύ μακριά όταν έφτασαν οι αστυνομικοί.


Μελισσουργοί με… ξένες κυψέλες ήθελαν να γίνουν οι άγνωστοι που έδρασαν στην περιοχή του Στράτου στο Αγρίνιο, απ’ όπου άρπαξαν τις 60 κυψέλες ενός 30χρονου μελισσοκόμου, αξίας 9.000 ευρώ! Η κλοπή έγινε κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκαημέρου που ο ιδιοκτήτης δεν είχε επισκεφτεί τα μελίσσια του. Η Αστυνομία ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.


Να χορτάσει την πείνα της ήθελε μια 38χρονη τσιγγάνα και τρύπωσε στο αγροτεμάχιο ενός 54χρονου στο Πέραμα Ιωαννίνων, από το οποίο άρπαξε ένα αρνί! Όμως εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ το αρνί επιστράφηκε στον 54χρονο ιδιοκτήτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου