Ανακοίνωση

~ * ~

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

«Πρέπει να είναι προσεκτικός»

Ο Γκαλίνοβιτς μιλά για τον Στέφανο Καπίνο

Η θέση του τερματοφύλακα στον Παναθηναϊκό είναι δύσκολη και αυτό το έχει διαπιστώσει από πρώτο χέρι ο Μάριο Γκαλίνοβιτς. Ο πορτιέρο της Κέρκυρας μίλησε για τον Στέφανο Καπίνο, αλλά και για την πορεία των «Φαιάκων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


Για τον Καπίνο: «Είναι νέος, πρέπει να είναι προσεκτικός. Είναι δύσκολο να βρίσκεσαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Τώρα έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να ακούει και να δουλέψει πάρα πολύ».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ο βαθμός της ισοπαλίας κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν πολύ σημαντικός για την ψυχολογία μας. Δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε, όσους βαθμούς θα θέλαμε. Είμαστε σε δύσκολη θέση, πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά μέχρι τα Χριστούγεννα».

Για την επόμενη αγωνιστική, εκτός έδρας με την ΑΕΚ: «Μπροστά μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ, ίσως περισσότερο από αυτόν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για ενδεχόμενη συμμετοχή του με την εθνική Κροατίας στο Euro: «Όχι, δεν θα βρίσκομαι εκεί (γέλια). Έχουμε πολύ καλούς τερματοφύλακες, που θα μείνουν στην ομάδα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου