Ανακοίνωση

~ * ~

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Μαζεύοντας τα κέρματα από την Φοντάνα ντι Τρέβι

Μαζεύοντας τα κέρματα από την Φοντάνα ντι Τρέβι
Δεν υπάρχει τουρίστας που να επισκέπτεται τη Ρώμη και να μην ρίχνειέστω για γούρι ένα κέρμα στην περίφημη Φοντάνα ντι Τρέβι κάνοντας παράλληλα μία ευχή.

Τώρα, το πόσες ευχές έγιναν πραγματικότητα είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει. Η ευχή του δήμου όμως να έχει ένα μεγάλο έσοδο από το συντριβάνι έχει πιάσει και με το παραπάνω.

Και φυσικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται περισυλλογή των χιλιάδων κερμάτων που ρίχνονται στον πάτο. Και δεν γίνεται όπως κι όπως. Όλη η διαδικασία επιβλέπεται από καραμπινιέρι.

Τα έσοδα από την Φοντάνα ντι Τρέβι που ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο πηγαίνουν συνήθως σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ωστόσο στις μέρες της οικονομικής κρίσης που διανύει και η Ιταλία, τα χρήματα αυτά πηγαίνουν για να καλύψουν ανάγκες τις πρωτεύουσας.
Μαζεύοντας τα κέρματα από την Φοντάνα ντι ΤρέβιΜαζεύοντας τα κέρματα από την Φοντάνα ντι ΤρέβιΜαζεύοντας τα κέρματα από την Φοντάνα ντι ΤρέβιΜαζεύοντας τα κέρματα από την Φοντάνα ντι ΤρέβιΜαζεύοντας τα κέρματα από την Φοντάνα ντι ΤρέβιΜαζεύοντας τα κέρματα από την Φοντάνα ντι ΤρέβιΜαζεύοντας τα κέρματα από την Φοντάνα ντι Τρέβι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου