Υλικά για 4 ατομα
12 καραβίδες
1 ξερό κρεμμύδι
4 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
½ ματσάκι φρέσκο κόλιαντρο
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
2 λάιμ
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ .........
12 καραβίδες
1 ξερό κρεμμύδι
4 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
½ ματσάκι φρέσκο κόλιαντρο
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
2 λάιμ
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ .........
- Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κόλιαντρο και κόβετε τα λάιμ σε τέταρτα.
- Ξεχωρίζετε τα σώματα από τις καραβίδες, τα καθαρίζετε από το κέλυφος και κρατάτε τα κεφάλια για το μαγείρεμα.
- Σοτάρετε σε ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο με τα κεφάλια. Ρίχνετε το κρασί και αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 5-6 λεπτά.
- Αδειάζετε το μείγμα σε χαμηλό πυρίμαχο σκεύος, βάζετε μαζί τη φέτα, τα λάιμ, την ψίχα της καραβίδας, αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε με το κόλιαντρο.
- Ψήνετε το σαγανάκι σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 10 λεπτά περίπου και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου