ΥΛΙΚΑ για 4 μερίδες
* 2 κουτ. σούπας μαργαρίνη
* 2 κουτ. σούπας αλεύρι
* 1 φλιτζάνι γάλα
* 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
* 4 κουτ. σούπας τριμμένο τσένταρ
* 4 κουτ. σούπας τριμμένη γραβιέρα
* 4 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα
* λίγο μοσχοκάρυδο
* ½ κουτ. γλυκού σκόνη μουστάρδα
* ½ κουτ. του γλυκού γούστερ σος
* αλάτι
* φρεσκοτριμμένο πιπέρι
* 2 κουτ. σούπας αλεύρι
* 1 φλιτζάνι γάλα
* 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
* 4 κουτ. σούπας τριμμένο τσένταρ
* 4 κουτ. σούπας τριμμένη γραβιέρα
* 4 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα
* λίγο μοσχοκάρυδο
* ½ κουτ. γλυκού σκόνη μουστάρδα
* ½ κουτ. του γλυκού γούστερ σος
* αλάτι
* φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ........
Σοτάρετε το κρεμμύδι με τη μαργαρίνη σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά, ρίξτε το αλεύρι και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Ρίξτε το γάλα, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι.
Βράστε το μείγμα για 5-6 λεπτά σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας τακτικά.
Προσθέστε στη σάλτσα τη σκόνη μουστάρδα, τη γούστερ σος, τα τυριά και ανακατέψτε.
Αφήστε τη για 2-3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και σερβίρετε με φιλέτο κοτόπουλου, με σοταρισμένο ψαρονέφρι ή με μοσχαρίσιο φιλέτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου